BSK – TERNOCI (Veliki Trnovac) 4:1 (2:1)

Bujanovac – Gledalaca. 30. Sudija: Stefan Micić ( Bujanovac). Strelci: Dimitrijević u 7, Ćuković u 19, Milošević u 60 i Savić u 76. za BSK, Jakupi u 19 minutu za Ternoci.

BSK: Stanković, Bogdanović, Milić, I.Tasić, Krstić, Ćuković, M.Tasić, Dimitrijević, Savić, A.Z.Stojković, A.B.Stojković. Igrali su još: Milošević, Karanfilović i Đorđević.

TERNOCI: Mustafi, Alimi, Džemaili, Avdiu, Ramizi, Aliju, Memeti, Jusufi, Jakupi, Amidi, Saćipi. Igrali su još: Halili, Sulejmani, Šaćiri i Ramadani.

Uspešna i veoma ozbiljna „generalka“ bujanovačkog zonaša pred nedeljni prolećni start u nastavku prvenstva zone – Jug.  U ekipi iz obližnjeg Velikog Trnovca, člana Pčinjske okružne lige imali su veoma čvrstog i motivisanog protivnika, čiji su fudbaleri fascinirali borbenošću u toku čitavog susreta odigranog po veoma hladnom i kišovitom vremenu, ni malo naklonjenom fudbalu. Kvalitet je na krajupresudio,  „romantičari“ su lepim golovima Dimitrijevića, Ćukovića, Miloševića i Savića stigli do zaslužene pobede, posle koje je postalo vidljivo da su boljku zvanu neefikasnost gotovoizlečili. U pravo vreme, pred nastavak prvenstvene sezone u kojoj će se boriti za opstanak.

Podeli