Radnički bolji od LSK-a u Laćarku

Laćarak - FK LSK - FK Radnički 1:3 (1:1), stadion LSK-a, gledalaca 200, sudija Ranisavić /SM/. Strelci: Savić u 41. min. za LSK, a Trebovac u 36, Zeljko u 83. i Živković u 85. min. za Radnički.

foto: sirmiuminfo.rs

U okviru seoske proslave u nedelju je u Laćarku gostovao Radnički i u prijateljskom susretu nadigrao i pobedio LSK rezultatom 1:3. Obe ekipe bile su raspoložene za igru, pa je oko 200 gledalaca uživalo u nadigravanju i lepim akcijama aktera ove utakmice.

Prvo poluvreme proteklo je u borbenoj i ofanzivnoj igri obe ekipe, pa je taj deo utakmice više ličio na prvenstvenu utakmicu. Radnički je poveo u 36min. preko Trebovca koji je uspešno realizovao odličan centaršut Đurđevića LSK je izjednačio u 43min. posle lepo izvedene akcije preko Savića, koja je “mirisala” na ofsajd.

U drugom poluvremenu treneri Herceg i Milošević izmenili su sve igrače, Radničkom je pripao taj deo igre, koji golovima Zeljka i Živkovića došao do zaslužene pobede.

LSK: Barać, Radulović, Zeljković, Stević, Strniša, Bosančić, Vasiljević, Bojić, Savić, Rajić, Stojčić igrali su:Ovšek, Aleksić, Stajčić, Vuletić,Jošić, Sremac, Ribić, Ivin i Maričić.
Trener: Slavko Heceg.

Radnički: Teodorović, Ristić, Smikić Đ, Vukobrat, Josimov, Šajić, Novaković, Simikić N, Đurđević, Trebovac, Savićević igrali su: Petrović, Mirčetić, Malešević, Mijić, Zec, Mićić, Lacković, Sovilj, Živković, Kovačić, Zeljko i Vučković.
Trener: Željko Milošević.

IzvorSirmium Info
Podeli