KATASTROFA ANĐELA, BSK ODLOŽIO

Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli poražen je u Medoševcu od domaće Mladosti 5:1 dok je novajlija u ligi Vranjska Banja doživela poraz od pirotskog jedinstva od 0:1. Meč Morava-BSK odložen jer Bujanovčani licenciraju igrače.

Prvo kolo zone “Jug” nije bilo naklonjeno timovima iz Pčinjskog okruga. Novajlija u ligi, tim Vranjske Banje poražen je na gostovanju u Pirotu od domaćeg jedinstva od 0:1. Nebeski anđeli doživeli su pravu katastrofu u Medoševcu gde ih je domaća Mladost savladala sa 5:1. BSK iz Bujanovca nije igrao meč u gostima sa Moravom iz Vladičinog Hana. Bujanovčani koji su zahvaljujući SFK Moravcu iz Predejana, koji je istupio iz takmičenja, ostali u ligi i sada imaju posla preko glave jer moraju da licenciraju igrače, a sa druge strane da pripreme teren kako bi im komisija izdala dozvolu za takmičenje

Rezultati prvog kola: Sloga-Pusta Reka 1:2, Balkanski-Budućnost (O) 0:0, Budućnost(P) – Lužnica 1:1, Jedinstvo – Vranjska Banja 1:0, Vlasina – Ropotovo 2:1, Mladost(M) – Nebeski anđeli 5:1, Jablanica – Bobište 7:0. Meč Morava(Vladičin Han) – BSK(Bujanovac) – odložen.

U narednom drugom kolu (22. avgusta) sastaju se: Vranjska Banja-Lužnica, Bobište-Budućnost(P), Nebeski anćeli-Jablanica, Budućnost (O)-Mladost, Ropotovo-Balkanski, Pusta reka-Vlasina, BSK-Sloga, Jedinstvo(P)-Morava.

IzvorBujanovačke
Podeli