Sloga lako do 3 boda protiv Jedinstva

II kolo Zone "Jug", 29.8.2015. Sloga - Jedinstvo 4:1 (3:1)

LESKOVAC – Igralište Sloge pod Hisarom. Gledalaca: 100. Sudija: Nikola Jablanović (Niš) Strelci: S. Stefanović u 3. i 43, S. Janković u 10. i M. Stošić u 80. minutu za Slogu, a Manić u 23. za Jedinstvo. Žuti kartoni: S. Stefanović, M. Stošić i D. Stošić (Sloga), Manić, Jovanović, Ćirić i Popović (Jedinstvo).

SLOGA: Janićijević, D. Stefanović, Stojadinović, Nedeljković, Kostić, Trajković, Tošić (D. Stošić), Cvetanović (M. Stošić), S. Stefanović (Jovanović), Petrović, S. Janković.

JEDINSTVO: Petković (Apostolović), Ćirić, Pavlović (Jovanović), Dimitrov, Nikolić, Popović, Zeković (Živković), Mančić, Stanković, Manić, Jotić.

Igrač utakmice: S. Stefanović (Sloga)

Po veoma teškom i sparnom vremenu za igru Sloga je uspela već u prvih 10 minuta da stigne do nedostižnog vođstva. Već u 3. minutu Stefanović dovodi domaće u vođstvo. U 10. minutu Janković je povisio na 2:0 prelepim udarcem. Nadu gostima doneo je Manić koji je u 23. minutu zatresao mrežu Sloge. U 43. minutu postavljen je rezultat 1. poluvremena – Stefanović za 3:1.

U drugom poluvremenu rutinska igra domaćih kako bi se sačuvala prednost, sve do 80. minuta kada je mrežu po četvrti put zatresao mrežu gostiju.

Rezultate ostalih utakmica i tabelu Zone “Jug” možete pogledati OVDE.

Podeli