BUJANOVAČKI „ROMANTIČARI“ UVERENI DA ĆE PREKINUTI NIZ PORAZA

„BALKANSKI“ KAO MELEM NA RANU

Stefan Ivanović - Vreme je za prvu pobedu

Bujanovac – Posle svega što im se izdešavalo na kraju prošle sezone ( ispadanje, pa povratak na „mala vrata“ u isti rang takmičenja, kompletna promena uprave i stručnog štaba, odlazak nekih fudbalera, dolazak novih, zakasneli početak priprema, novčani problemi…), nekako se i očekivalo da će „romantičari“ imati loš start u prvenstvu, možda ne ovako katastrofalan, da u tri kola dožive toliko poraza, ali ne treba se osvrtati za onim što je prošlo, treba se okrenuti prema onome što dolazi.

Dozu optimizma kod svih onih koji su naklonjeni „plavo-beloj“ boji BSK-a, uliva činjenica da u svim porazima Bujanovčani nisu igrali podređenu ulogu na terenu. Naprotiv, bili su ravnopravni rivalima, ali su posustajali u samom finišu utakmica. Takođe, velika je stvar što se u tim porazima „rodio“ , nema sumnje, ogroman potencijal, pravi fudbalski dragulj i budućnost ne samo ovdašnjeg fudbala. Milan Pavlović, 16-godišnjak debitovao je na startu prvenstva, kao najmlađi fudbaler u istoriji BSK-a, a već posle trećeg kola ustalio se u prvom timu. Naravno, od njega se tek očekuje potvrda vanserijskog kvaliteta koji poseduje. Pred nedeljni susret sa starim sportskim prijateljima iz Dimitrovgrada, ekipom Balkanski, fudbaleri BSK-a očekuju prvu pobedu.

– Naravno da smo optimisti, očekujemo prvu pobedu i prva tri boda na kontu. Da bi stigli do toga moramo dati svoj maksimum na terenu. Vreme je za prvu radost koju ćemo prirediti našim navijačima, kaže Stefan Ivanović, novajlija u redovima „romantičara“, koji je stigao iz Surdulice i već je osvojio srca navijača borbenošću i golgeterskim umećem.

Od četiri gola koliko je ukupno postigla ekipa BSK-a, Ivanović je bio strelac tri puta. Očekuje da nastavi golgeterski niz i u nedelju, ali će prva pobeda, kako ističe, biti mnogo važnija od toga ko će zatresti protivničku mrežu.

Života Matić

Podeli