BSK – JABLANICA (Medveđa) 0:0 (prekid zbog nevremena)

Ponovo razočarali - BSK pred susret sa Balkanskim

Bujanovac – Gledalaca: 50. Sudija: Stefan Ćirić ( Pirot). Žuti kartoni: S.Stojković i D.Stanković ( BSK), Marjanović ( Jablanica )

BSK: D.Stanković, Milić, Cvetkov, Stefanović, Ćuković, S.Stojković, Tasić, Dimitrijević, Đorđević, A.Stojković, Ivanović

JABLANICA: Bojić, Stošić, Marjanović, Janković, Zaimi, Lajović, Raičević, Ivanović, U.Filipović, Stanković, Dojčinović.

Nezapamćeno nevreme uzrok je prekida, odnosno kraja utakmice posle odigranih 45 minuta. Kao da se nebo otvorilo nad Bujanovcem. Kiša praćena olujnim vetrom i gradom onemogućilo je nastavak utakmice, iako su gosti insistirali da se i u nemogućim uslovima, potpuno smanjene vidljivosti i terena koji je potpuno bio natopljen vodom, a obeležene linije postale nevidljive, ona nastavi. Ipak, delegat utakmice Milan Ilić iz Niša, doneo je jedinu razumnu odluku o prekidu. A propozicije kažu da se u toku naredne nedelje odigra nova utakmica. Inače, prvo poluvreme je donelo obostrano borbenu i kvalitetnu igru. Obe ekipe imale su svoje šanse, domaćin izraženije. Šteta što su vremenski uslovi ovoga puta bili protiv fudbala i malobrojnih gledalaca, koji su uživali u svemu onome što su im akteri na terenu prikazali u prvih 45 minuta.

Podeli