BSK – NEBESKI ANĐELI 1:5 (0:1)

Detalj sa utakmice BSK - Nebeski anđeli, foto: Ž. Matić

Bujanovac – Gledalaca: 60. Sudija: Danijel Zlatković (Vranje ) 6. Strelci: Ćuković u 56. ( iz jedanaesterca ) za BSK, A.Stojković u 8, 61, 67. i 73, i Mladenović u 83. minutu za Nebeske anđele. Crveni karton: Ristić ( Nebeski anđeli u 60. minutu ). Žuti kartoni: Cvetkov ( BSK ), Ristić, N.Stojanović I S.Stojković ( Nebeski anđeli).

BSK: Stanković 5, Pavlović 5, Milić 5, Svetozarević 5, Ćuković 6, Stamenković 6, Dimitrijević 5, S.Stojković 5,5, Đorđević 5, A.Stojković 5, Cvetkov 5,5.

NEBESKI ANĐELI: Gačić -, Aleksov 6 ( od 46 Ignjatović 6, M.Stojanović 6, Mitić 6, Trajković 6,5, Ristić 6, S.Stojković 6,5 ( od 40. Mladenović 7), Nenad Jovanović 6,5, N.Stojanović 6, A.Stojković 8 ( od 75 Veljković-), Nikola Jovanović 6.

Igrač utakmice: Aleksandar Stojković

U Bujanovcu ništa novo. Što se BSK-a i njegovih rezultata tiče. Ponovo bruka, ponovo „petarda“. Ovoga puta od ne mnogo raspoloženih za igru „vojnika u kopačkama“ u dresu „Nebeskih anđela“. Ali, i takvi, gosti su „preleteli“ teren u Bujanovcu u brišućem letu ostavljajući svuda po terenu perje nekadašnjih „romantičara“, danas ispod prosečne fudbalere, koji su i sa igračem više od 60. minuta, pri egal rezultatu dozvolili da gosti postignu još četiri gola i ponize ih do „koske“. Junak utakmice bez sumnje kapiten gostiju Stojković, poznat kao vojnički Piksi, četvorostruki strelac, koji je rešetao gol domaćina iz svih pozicija. Doduše, pri tome dosta uspešno mu je asistirao golman domaćih Stanković, kome se odbrane mogu izbrojitina prstima jedne ruke.

Izjednačujući gol iz jedanaesterca kapitena domaćih Ćukovića; foto: Ž. Matić
Izjednačujući gol iz jedanaesterca kapitena domaćih Ćukovića; foto: Ž. Matić

Sudija Zlatković nije uticao na rezultat, ali je u većem delu utakmice pokazao kako se ne sudi. Domaćina je zakinuo za još jedan penal, propustio je da pokaže još dva crvena kartona na obe strane. Sve u svemu, očigledno je da domaćinu nema izlaska iz agonije u koju je upao spletom raznoraznih okolnosti. Fudbalskih, ali i onih koji to nisu.

Podeli