Danijela mis Srema

JEDINA ŽENA U KLUBU IZ KUPINOVA

Danijela Lisulov - foto: sport.rs

Fudbalski klub Kupinovo, član Novosadsko-sremske lige, po mnogo čemu je prevazišao sredinu iz koje potiče. Jedini u svojim redovima ima ženu – fizioterapeutkinju Danijelu Lisulov (19), iz Obreža.

– Saradnja s klubom je počela u novembru 2015. godine – kaže Danijela. – Od druga, koji je tada igrao u klubu, saznala sam da su ostali bez fizioterapeuta. Odlučila sam da se raspitam za to radno mesto i poslala dokumenta. Dobila sam pozitivan odgovor i, eto, tako je počelo. Ljubav i strast prema sportu, odnosno prema fudbalu, nasledila sam od oca, koji je jedno vreme igrao u Kupinovu, tako da mi ništa vezano za fudbal nije strano ni nepoznato.

Kako se snalazi jedina devojka u tolikom muškom društvu?

– Saradnja je odlična – zadovoljna je Danijela. – U klubu vlada prijateljska atmosfera. Imalo odličan odnos i komunikaciju. Lepo su me prihvatili, što mi olakšava posao. Od kako radim, nije došlo do nekih većih problema. Dešavale su se manje povrede. Uz njihovu saradnju i moju pomoć sve je dobro sanirano.

Planovi?

– Završila sam Srednju medicinsku školu, smer fizioterapeutski tehničar. Sada sam na drugoj godini Visoke zdravstveno-sanitarne škole u Zemunu, smer strukovni fizioterapeut i prioritet su mi studije. Kada za par godina steknem određeno radno iskustvo, planiram da upišem specijalističke studije na Medicinskom fakultetu ili Visokoj zdravstvenoj školi – zaključila je Danijela Lisulov.

IzvorSport.rs
Podeli