NOVOSADSKO-SREMSKA ZONA: Kabel – Jedinstvo 4:0 (1:0)

Foto: Ilustracija

Novi Sad – Gledalaca: 250. Sudija: Nemanja Ranković (Sremska Mitrovica) 8. Strelci: Grahovac u 15. i 50, Ždrnja u 63, Goganović u 87. minutu. Žuti kartoni: Sakić, Topolić, Todorović (Kabel), Niniš (Jedinstvo). Crveni karton: Bošković (Jedinstvo) u 86. minutu.
KABEL: Sakić 8, Ladišić 8, Đulić 8 (Cvijić -), Ignjić 8, Topolić 8, Ždrnja 8, Popadić 8, Todorović 8, Trivunović 8 (Goganović -), Sekulić 8, Grahovac 8,5.
JEDINSTVO: Travica 6,5, Milanović 6, Rebić 6 (Plećaš 6), Bošković 5,5, Ninić 6, Jelović 6,5, Pejić 7, Andreata 6, Trivković 6 (Bajić 6), Krunić 6 (Vujičić 6), Marković 6,5.
Igrač utakmice: Grahovac
Posle ispitivanja snaga, novajlija Kabela, Petar Grahovac šutirao je sa 18 metara, pokušao je da loptu zaustavi Rebić i samo pomogao da se nađe u uglu.
Nisu se Staropazovčani oporavili od škola do kraja poluvremena i osim šanse Boškovića, kada je traljavo šutirao, nisu ozbiljnije pripretili Sakiću.
Udarac Popadića, koji je bio brži od Travice, ispratio je Grahovac i sa nekoliko metara ubacio loptu u praznu mrežu. U 63. minutu, posle kornera Đulića, veteran Ždrnja utrčao je na prvu stativu i udarcem glavom matirao Travicu.
Imali su domaćini u 86. minutu, priliku da povećaju rezultat. Grahovca je srušio Bošković i dobio crveni karton, ali udarac Todorovića sa bele tačke Travica je osujetio. Već u sledećem napadu, golman Jedinstva je čtvrti put kapitulirao. Veljko Goganović ispratio je loptu i poslao je u metu.
U poslednjim trenucima golman Sakić srušio je kapitena Danila Markovića, odlični sudija Ranković ponovo je pokazao na najstrožu kaznu, a golman Kabela uspeo je da sačuva mrežu.

IzvorSportski žurnal
Podeli