Takovo na putu stare slave

ČLAN ZONE MORAVE SPADA U RED NAJSTARIJIH KLUBOVA U SRBIJI

Grb FK "Takovo"

Fudbalski klub Takovo član Zone Morava osnovan 1911 spada u red najstarijih klubova u zemlji održao je redovnu godišnju skupštinu. Opšta ocena da je klub stabilizovan uplovio je u mirne vode, a zajednički cilj je povratak u staro društvo srpkoligaša.

Predsednik Draško Ćurčić osvrnuo se na prošlu godinu i istakao vidan napredak u svim segmentima.

– Ispoštovali smo dogovor, a to znači da smo pojačali igrački i trenerski kadar. Aktivirane su i mlađe selekcije i njihovo omasovljenje, biće nam prioritet u nastavku. Imamo puno razumevanje lokalne samouprave, sportskog saveza, a pojačaćemo i saradnju sa našom privredom. Očekuje nas dosta posla, renoviranje stadiona sa izgradnjom moderne atletske staze i terena sa veštačkom travom.

Šef stručnog štaba Dragoljub Mirković o igračkom kadru kaže:

– Korektno smo odradili pripreme i prvi meč sa ekipom Braća Vuković dočekujemo u vedrom raspoloženju. Odigrali smo pet utakmica, ostvarili dve pobede dva remija uz jedan poraz od srpskoligaša Poleta iz Ljubića. Za tim konkurišu: Hadžić, Miletić, Nikolić, Dragojević, Živković, Milovanović, Kizić, Mirković, Martinović, Strizović, Urošević, Spasojević, Grković, Đorđe i Nenad Nedeljković, a tu su i novajlije Petrović iz Lunjevice i Minić Metalca. U jesenjem delu igre nisu pratili rezultati nalazimo se u sredini tabele, ali provejava optimizam da Takovo može više i da će brzo zakucati na vrata stare staze.

IzvorSport.rs
Podeli