Razgovorom do – titule!

PRIGREVČANI ODLUČNI DA ZADRŽE ČELNO MESTO U ZONI BAČKA

Nikola Vladetić, kapiten Bratstva 1946 - foto: sport.rs

Očekujem da napadači prorade i nekoliko puta savladaju golmana Vrbasa, kaže kapiten Bratstva 1946 Vladetić

Fudbalere prigrevačkog Bratstva 1946 u narednim kolima očekuju veoma teške utakmice od kojih će zavisiti dalja sudbina u Zoni Bačka.

Mada imaju zavidnu bodovnu prednost nad jedinim konkurentom za naslov prvaka Bečejom 1918, Prigrevčani najavljuju maksimalno zalaganje jer do kraja ima još mnogo utakmica.

– Tvrdnja da smo najbolja ekipa u ligi, kao i osam bodova prednosti nad Bečejom 1918 ne smeju da nas zavaraju, ni uspavaju. Pred nama su susreti u kojima se mora ginuti za svaku loptu i svaki pedalj terena. Samo pod tim uslovima možemo ostvariti dobre rezultate jer Vrbas, Tisa, Srbobran i Zadrugar su odlične ekipe koje igraju čvrst i borben fudbal i ne prepuštaju lako bodove – kaže kapiten Bratstva 1946 Nikola Vladetić.

Prigrevčani su ispoljili izvesnu dozu nesigurnosti u fazi napada, što je rezultiralo u minulim kolima. Napadači Šveljo, Makar, Furtula i Vuković kao da nisu dovoljno naštimovali nišanske sprave, pa su propustili nekoliko prilika koje se svrstavaju u red nepromašivih.

– Smatram da je i tome došao kraj. Očekujem da već u subotu napadači prorade i nekoliko puta savladaju golmana Vrbasa, što bi bila dobra uvertira za sredu i gostovanje jednoj od najboljih ekipa u ligu Tisi iz Adorjana. Razgovarali smo u drugarskom tonu, shvatili gde su nam pojedine slabosti i odlučili da se maksimalno zalažemo na svakoj utakmici. Možda je razlog nešto slabijoj efikasnosti činjenica da smo igrali sa ekipama iz donjeg dela tabele i verovatno da je nedostajao određeni motiv, ali sam ubeđen da će napadači biti pravi kada je to najpotrebnije – kategoričan je Vladetić.

IzvorSport.rs
Podeli