Hajduk – Kabel 1:2 (1:1)

Fudbaleri Hajduka pretpeli su prvi poraz ove jeseni i to od vrlo dobrog sastava Kabela. Oba tima su oprezno ušla u igru. I pored inicijative domaćih, gosti su došli prvi do vođstva.

FK Hajduk Čurug - izvor: meridianbet.rs

ČURUG – Stadion Hajduka, gledalaca oko 600, sudija: Petrović (Šajkaš). Strelci: Marić u 30. za Hajduk, a Nikolić u 25. i Papović u 85. minutu za Kabel. Žuti kartoni: Trninić, Marić (Hajduk), a Popadić, Đulić, Vasić (Kabel). Crveni kartoni: D. Bogunović u 75. Marić u 80. (Hajduk), a Popadić u 90. (Kabel).

HAJDUK: D. Bogunović 6, Tanasić 7, Srećkov 7 (Plavšić), Miljanović 7, Čičak 7, SuvajDžić 7, S. Bogunović 6, Radanović 6 (Kezija), Marić 6, Pantić 7, Trninić 6 (Šarić).

KABEL: Tarabić 8, Radinović 7, Đulić 7 (Ostojić), Vučković 7, Topolić 7, Popadić 7, Nedić 7, Nikolić 7 (Papović 7), Sekulić 7 (Vasić), Trivunović 7.

Fudbaleri Hajduka pretpeli su prvi poraz ove jeseni i to od vrlo dobrog sastava Kabela. Oba tima su oprezno ušla u igru. I pored inicijative domaćih, gosti su došli prvi do vođstva i to posle jednog od retkih napada i kornera koji je besprekorno izveo Goran Đulić, a u petercu domaćina najbolje se snašao Dejan Nikolić.

Ubrzo i to na isteku pola sata igre Darko Marić je sa ivice kaznenog prostora uspeo lepim šutem da izjednači rezultat. Kolosalne prilike su imali Saša Bogunović, a potom  i Darko Marić, ali je najbolji igrač  utakmice  golman Kabela Luka Tarabić osujetio.

Ako je isključenje golmana domaćih Dejana Bogunovića bilo opravdano to se ne bi moglo reći za isključenje Darka Marića. Sudija Nikola Petrović je svojim odlukama direktno skrojio ishod meča, a gol odluke postigao je rezervista gostiju Boško Papović.

Izvordnevnik.rs
Podeli