Kosanica bolja od Bošnjana

Izvor: Jugmedia

KURŠUMLIJA – Gledalaca 100. Sudija: Aleksandar Milanović (Jagodina) 7. Stelci: Uroš Pavićević u 53 (penal), 66, 85 min. za Kosanicu, Popović u 81 za Bošnjane. Žuti kartoni: Lazić, Arsić (Bošnjane).

KOSANICA: Šelić -, Gajić 6 (Milić 7), Pećaranin 7, Petrović 7, Lukić 7, Milićević 7 (Nedeljković 6,5), Radovanović 7, Arsenijević 7, Uroš Pavićević 9, Popović 7,5, Jovanović 7.

BOŠNJANE: Maksimović 5,5, Lazić 5,5, Marković 6, Popović 7, Simonović 5,5, Arsić 6, Savić 6, Veličković 6, Milenović 5, Aksentijević 5, Mihajlović 5 (Milojević 6).

Igrač utakmice:  Uroš Pavićević

U prvom delu domaći su opsedali gol gostiju koji su se bunkerom branili i uspeli da se odbrane i na odmor se otišlo bez golova.

U drugom delu potpuna druga slika na terenu gde su domaći takođe bili apsolutno dominantni, ali za razliku od prvog poluvremna – postigli i konkretan uspeh.

Centralna figura koja je „het- trikom“ obeležila ovaj suret bio je mladi i sve bolji Uroš Pavićević.

Igrao se 53. minut kada je Lazić oborio pred svoj gol Popovića a siguran izvođač najstrože kazne bio je Uroš Pavićević koji je savladao Maksimovića.  Prednost je udvostučena u 66 minutu kada je loptu iz svog kaznenog prostora izbacio Petrović, koju je na centru prihvatio Uroš Pavićević krenuo ka golu prevario nekoliko igrača, na kraju i golmana Maksimovića, i ušetao se u mrežu.

U samom finišu utakmice po jedan pogodak na obe strane.  Igrao se 81. minut kada je nesmotrenost odbrane iskoristio Popović i postigao počasni pogodak za Bošnjančane.

Konačnih 3:1 ponovo je delo U. Pavićevića, kada je idelano upošljen od Jovanovića sa ivice kaznenog prostora lob udarcem po treći put primorao na kapitualciju Maksimovića.

IzvorJugmedia
Podeli