Oglasio se Hajduk iz Čuruga: Laži iz Vojke, nije pištolj, nego telefon!

Mnogo prašine diglo se povodom utakmice Hajduk – Sremac (2:2), u Čurugu, u 12. kolu Vojvođanske lige „Jug”, a Upravni odbor domaćina oglasio se saopštenjem:

Izvor: Sportski žurnal

– Neverovatno je da može da se blati klub, koji slavi 90 godina postojanja i predstavlja svetli primer da za sport u Srbiji još ima nade.

Pre tri meseca o nama se pisalo kao o klubu, koji je pred tri hiljade gledalaca igrao odlučujući meč za ulazak u viši rang, a potom ugostio omladince Crvene zvezde i Borac iz Banjaluke.

Napravili smo i natkrivenu tribinu sa 500 stolica, koje su uvek pune. Iz tih razloga ne dozvoljavamo da se bez osnova i dokaza blati ime kluba.

Povodom gnusnih laži ističemo da je saopštenje vezano za dešavanja na utakmici, dao je Živko Ćurčin, koji je odmah po dolasku na stadion pitao ko je predsednik kluba i da li ima prostora za priču o trgovini bodovima.

Odmah mu je skrenuta pažnja da smo mi častan klub, koji se pošteno bori i nema ambicije ove sezone.

Dotični gospodin je bio pripit i bahato se ponašao, a notorna laž je da ga je bilo ko udario, napao i slično.

Kada je u pitanju ujed njihovog igrača, ističemo da je posle utakmice, van stadiona, došlo do gurkanja jednog mlađeg igrača našeg kluba i Nemanje Antunova.

Laž je da je to učinio Miloš Radanović, jer je u to vreme sedeo sa delegatom. Na nadležnim organima je da utvrde da li je zaista bilo ujeda i ko je to uradio.

Želimo da, kao najvažnije, istaknemo da je policija privela lice, koje je, navodno, pretilo pištoljem i da se ispostavilo da je to lice mobilnim telefonom lupalo po staklu, a posle saslušanja je pušteno.

Čurug je sportska sredina, apsolutno smo protiv ovakvih stvari u fudbalu, a gostujućim igračima smo čestitali i pružili ruku na kraju.

Naglašavamo da se Uzelac, predsednik Sremca, ogradio od ponašanja Živka Ćurčinai njegovog pokušaja da pribavi materijalnu korist i baci ljagu na Sremac. Protiv Živka Ćurčina, biće podneta tužba zbog iznetih laži – kaže se u saopštenju Upravnog odbora Hajduka.

IzvorSportski žurnal
Podeli