ZONA JUG: Pustorečani preplivali Pčinju

Izvor: Jugmedia

BOJNIK – Gledalaca 200. Sudija: Aleksandar Vukadinović (Niš) 7. Stelci: N. Ilić u 32, i 76. (penal),  Milenković u 61. za Pustu reku, Milenković u 65. (penal)  Stošič u  87. za Pčinju. Žuti kartoni: Arsič, Milenković (Pčinja).

PUSTA REKA: Stanković 6, N. Petrović 6 (M. Ilić -),Janković 7, Vidojević 8, Mladenović 7 (M. Ilić -), D. Petrović 7, Milenković 7, Stojanović 7, N. Ilić 8,5, N. Petrović 7, Danilo Stanišić 7.

PČINJA: Petrović 7, Stoiljković 6, Smiljković 6, Tašić 6, Velinović 6, Tasić 5,5,M. Đorđević 6 (Zdravković -), Nedeljković 6,B. Đorđević 6,Arsić 7, Milenković 7 (Stošić 7)

 Igrač utakmice: Nikola Ilić

Sve do 32. minuta ništa se značajnije nije događalo. Igralo se uglavnom na sredini terena. Prva prilika na utakmici urodila je plodom. Domaći su prvi došli u vođstvo. Korner sa desne strane izveo je Danilo Stanišić. Stvorila se gužva pred golom gostiju, a najsnalažljiviji je bio kapiten Nikola Ilić i iz neposredne blizine raspalio po lopti koja se od prečke odbila u mrežu. Sa tim rsezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U nastavku utakmice potpuno drugačija slika na terenu.

Viđeno je čak četiri pogotka i mnogo propuštenih prilika pred oba gola.  Igrao se 60. minut u prilici je bio Nikola Ilić, ali golman Petrović je odlično odranio. Samo minut kasnije prednost domaćina udvostručio je Milenković koji je iz prve šutirao i matirao golmana gostiju.

Pet minuta kasnije penal za goste. Nemanja Petrović je oborio Milenkovića koji je izveo najstrožu kaznu i smanjio prednost Pustorečana.  U 58. minutu kolosalna prilka za Nikolu Ilića. Idealno upošljen od Nikole Petrovića, ali je šutirao preko gola. Drugi penal na utakmici ovog puta za  domaćina. U sendviču između Stoilkovića i Tasića našao se Nikola Ilić koga su oborili. Penal je izveo Nikola Ilić i povećao ponovo prednost na dva gola. U samom finišu gosti su preko rezeviste Stošića smanjili prednost, što je i bio konačan rezultat na utakmici. U poslednjim trenucima utakmice B. Đorđević je imao kolosalnu priliku za remi ali je iskosa sa desne strane šutirao pored gola.

IzvorJugmedia
Podeli